Houtnerf kozijnen

Geef uw woning de uitstraling die u wenst!

Kozijnen zijn een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Kiest u voor houtnerf kozijnen? Dit zorgt voor een fraaie, stijlvolle uitstraling. Zeker wanneer u woont of werkt in een klassiek pand, zorgen kozijnen van hout voor eenheid. Zoekt u een bedrijf dat de houtnerf vensters voor u kan ontwerpen, produceren en monteren? Zoek dan niet langer verder en schakel de kennis en kunde van Rias B.V. in.

Een eerste indruk…

Denk eens in: wanneer u een woning of bedrijfspand bekijkt valt vaak meteen op op welke manier ramen en kozijnen zijn geplaatst. Wanneer dit slordig is gebeurd of wanneer er sprake is van achterstallig onderhoud, vormt u zich daar waarschijnlijk meteen een mening over, niet waar? U staat er waarschijnlijk niet meteen bij stil, maar de staat waarin de houtnerf kozijnen zich bevinden bepaalt in grote mate de indruk die mensen zich van een woning of pand vormen.

De veelzijdigheid van hout

Hout geeft uw woning een warme uitstraling. Zo ook het gebruik van hout in kozijnen. U zou het niet zeggen maar houtnerf kozijnen zijn ook voorzien van een hoge brandveiligheid. Door het lage warmte geleidende vermogen van het behandelde hout wordt brand vertraagd. Tevens is het gebruik van hout een milieuvriendelijke keuze en werkt het uitstekend als isolerend materiaal. Ook geven houtnerf producten eindeloze mogelijkheden op het gebied van uitstraling. Of het nu gaat om een historische uitstraling, of een moderne uitstraling: het is met hout allemaal mogelijk. Tevens is het mogelijk om achteraf makkelijker aanpassingen in houtnerf vensters te maken. Sponningen kunnen dieper worden uitgefreesd en ook de kleur is onbeperkt bij houtnerf vensters.

Gerenommeerd en ervaren

Rias B.V. uit Roden heeft meer dan 30 jaar ervaring met het produceren en monteren van kozijnen, ramen, houtnerf deuren, vliesgevels, veranda’s en zonwering. Wij hebben een breed scala aan opdrachtgevers: van aannemers tot architecten, van projectontwikkelaars tot particulieren. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat alles in eigen beheer heeft: van ontwerp tot productie en montage. Dit zorgt voor duidelijke afspraken, heldere offertes en de mooiste eindresultaten.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in onze diensten? En wilt u een offerte aanvragen? Dat kan. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen op telefoonnummer 050-5012534 en maak een afspraak om uw houtnerf kozijnen te laten plaatsen!