Aluminium

Aluminium is het materiaal bij uitstek voor alle bouw toepassingen.

Of u nu denkt aan nieuwbouw of renovatie, voor elk budget en elke situatie hebben wij een oplossing. Of u nu houdt van klassiek of modern, aluminium past bij elke bouwstijl. Aluminium kan heel discreet zijn of net heel uitgesproken: strakke sobere vormen, traditionele rustieke stijl of speelse welvingen. U bepaalt de vorm.

Aluminium heeft ontelbare voordelen en geeft u een gevoel van veiligheid tegen invloeden van buitenaf, stortregen sneeuw, bloedheet of ijskoud, aluminium weerstaat het allemaal. Het trek geen stof of vuil aan, en het heeft goede inbraakwerende kwaliteiten.

Wij bieden u een ruime keuze aan profielen, vormen en kleuren waardoor al uw verwachtingen inzake energiebesparing, beveiliging en design ingevuld worden. In tegenstelling tot andere materialen barst, scheurt, roest of rot het niet, het is onbrandbaar en heeft goede inbraakwerende kwaliteiten. Ook heeft aluminium zo goed als geen onderhoud nodig: Ideaal als u niet van schilderen houdt.

Wij werken met gerenommeerde SYSTEEMHUIS leveranciers wat garant staat voor een uiterst betrouwbare profielsysteem. Profielen bestaan standaard uit 3 kamers. Dit levert een verhoogde stevigheid en stabiliteit. Tussen het binnen en het buitenprofiel worden twee kunststof isolatoren aangebracht om te verhinderen dat warmte en koude zich gaan verspreiden. Ook inbraakwerende glaslatten zijn bij RIAS BV standaard. Bovendien heeft u een ruime keuze in beslag krukken,schanieren, en sloten.

Wie ook kiest voor de RIAS BV producten, geniet niet enkel van de verbeterde technische oplossingen, maar ook van de productontwikkelingen geori├źnteerd naar de toekomst.
De aluminium profielsystemen zijn gerealiseerd met het milieu op de voorgrond, d.w.z. dat zij:

  • energiemiddelen verminderen
  • duurzaam zijn
  • gemakkelijk te recycleren zijn

Geef uw woning een bijzondere sfeer en geniet van het comfort van de hoogwaardige aluminium kozijnen raam- en deursystemen.
Wilt u persoonlijk overtuigd raken van de vele mogelijkheden? Maak dan een afspraak met onze vertegenwoordiger, onder contact vindt u onze gegevens waar u eventueel uw bouwtekening kunt uploaden!