Dakkapel

Wordt u onze tevreden klant?

Het plaatsen van een dakkapel moet goed en vakkundig gebeuren. U wilt uiteraard voorkomen dat er ongelukken gebeuren. Laat het plaatsen dan ook over aan Rias B.V. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen. Bent u onze volgende tevreden klant?

De voordelen van een dakkapel

Dakkapel 3Heeft u al een keuze voor een dakkapel gemaakt? Of heeft u nu advies nodig? Hieronder vindt u drie belangrijke voordelen die u met het plaatsen van een dakkapel kunt behalen:

  • U creëert meer woon – en werkruimte
  • U krijgt meer licht in uw woning
  • Door de extra ruimte stijgt uw woning in waarde

Gaat u voor een prefab model? Of laat u Rias B.V. uw dakkapel van begin tot eind door ons ontwerpen en monteren? Het is allemaal mogelijk. Laat u zich goed adviseren over de mogelijkheden. Ook qua design en modellen is er ruime keuze.

Een geslaagd project

Bij onze klussen gaan wij altijd uit van een goede samenwerking tussen ons team van enthousiaste vakmensen en u als opdrachtgever. In onze ogen is dat de basis van succes. Doordat wij alle stappen in het klusproject in eigen beheer hebben, kan het plaatsen van een dakkapel goed en vakkundig verlopen. Onze mensen hebben oog voor detail en kwaliteit. Dit gecombineerd met enthousiasme en technisch inzicht maakt Rias B.V. een geschikt bedrijf uw project met beide handen aan te laten pakken.

Onze werkwijze

Kozijn 7Allereerst komen wij bij u langs om middels een kennismakingsgesprek uw wensen en voorkeuren te bespreken. We bekijken daarbij uw woning en op basis van deze gegevens werken wij een vrijblijvende offerte uit. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag met het inmeten, produceren, plaatsen en afwerken van uw dakkapel. Daarbij streven wij naar 100% klanttevredenheid. Wij werken enkel met de beste kwaliteit materialen zodat u van duurzaamheid verzekerd bent. Het is immers een investering waar u nog jaren plezier van wenst te hebben.

Schakel Rias in!

Heeft u vragen voor Rias B.V.? Of wilt u direct onze hulp inschakelen voor het plaatsen van een dakkapel? Geen probleem. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 050-5012534. Vraag vandaag nog een offerte aan en geniet binnenkort van uw nieuwe dakkapel.