Deurkozijn

Gaat u voor een moderne of klassieke look?

Rias B.V. ontwerpt met zorg en aandacht uw deurkozijn. Bent u op zoek naar een deurkozijn van kunststof of hout? En gaat u voor modern of klassiek? Het zijn allemaal vragen die u uzelf kunt stellen voor het maken van de juiste keuze. Rias B.V. kan u helpen bij deze keuze.

Voor binnen en buiten

Deur 5Een nieuwe voordeur of een deurkozijn van de woon – of slaapkamer dat aan vervanging toe is? Kiest u voor een binnendeurkozijn? Dan houdt u natuurlijk rekening met de stijl van uw interieur. Bij een strak en modern interieur kunt u wellicht het beste voor een alumininium kozijn kiezen, gecombineerd met grote ramen. Liever een warme, comfortabele sfeer? Dan is hout een betere keuze. Is het deurkozijn van uw buitendeur aan vervanging toe? Dan moet er rekening gehouden met andere eigenschappen. Denk daarbij aan weerbestendigheid, inbraakbeveiliging en bestand tegen vocht. Kies voor de buitendeur dan eerder voor hardhout, kunststof of aluminium.

Creëer licht in uw woning met uw deurkozijn

Ook met de keuze voor een nieuw deurkozijn kunt u licht creëren in uw woonruimten. Bij sommige deurkozijnen heeft u de mogelijkheid tot bovenlicht of zijlicht. Dit zorgt voor een natuurlijke lichtinval in uw woonruimte. Of wat dacht u van glas-in-lood? Daarmee laat u uw buren versteld staan! Bij de keuze voor een nieuw deurkozijn is het tevens van belang rekening te houden met de isolatiewaarde van het gekozen glas.

Een vast aanspreekpunt

De medewerkers van Rias B.V. komen graag bij langs om de maten op te nemen en met u te bespreken wat uw wensen en voorkeuren zijn. Deze gegevens werken we uit in een ontwerp en vrijblijvende offerte. Het voordeel van ons bedrijf is dat wij van ontwerp tot productie en montage alles in eigen beheer hebben. Dit schept duidelijkheid. U heeft tijdens het gehele klusproject een vast aanspreekpunt. Heeft u dus te vragen over de montage van uw deurkozijn? U hoeft enkel een telefoontje te plegen en een medewerker staat voor u klaar met advies. Ideaal toch?

Wilt u een afspraak maken?

Heeft u keuze kunnen maken en besluit u Rias B.V. in te schakelen? Dan heten wij u van harte welkom. Ook uw project pakken we met beide handen aan. Voor het maken van een afspraak belt u ons op telefoonnummer 050-5012534. Binnen no time voorzien wij uw woning van een nieuw deurkozijn!