Kunststof & aluminium kozijnen Drachten

Aluminium, houtnerf of kunststof kozijnen in Drachten?

Deur 5Bent u van plan uw kozijnen in Drachten te gaan vervangen? Of laat u een huis bouwen in Drachten waarvoor u op zoek bent naar nieuwe kozijnen? Rias B.V. ontwerpt, fabriceert en monteert de mooiste kozijnen van verschillende materiaalsoorten. Daarbij letten we op uw wensen, de gewenste uitstraling van uw woning en de hoeveelheid onderhoud. Kiest u voor houtnerf, aluminium of kunststof kozijnen? Naast kozijnen kunt u ook bij ons terecht voor tuindeuren of een nieuwe serre in Drachten.

Nieuwe kozijnen in Drachten nodig?

U heeft het zelf waarschijnlijk niet zo in de gaten, maar uw kozijnen bepalen voor een groot deel het aangezicht van uw woning. Om uw woning er verzorgd en onderhouden uit te laten zien, raden wij u dan ook aan om uw kozijnen in Drachten tijdig op te laten knappen of te laten vervangen. Ook in Drachten kan Rias B.V. u van dienst zijn! Doordat wij het gehele productieproces in eigen hand hebben, van ontwerp tot productie en montage, kunnen wij u op persoonlijk betrokken manier helpen bij het maken van de juiste keuze. U heeft tijdens het gehele project een vast aanspreekpunt.

Van vervangen en ontwerp tot aan montage

Zonwering 5Wanneer u besluit Rias B.V. in te schakelen in Drachten, komen wij eerst bij u langs om in kaart te brengen hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij houden daarbij rekening met uw wensen, voorkeuren, technische constructie van uw woning en uitstraling. Op basis hiervan stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan wij aan de slag op de tekentafel en werken een ontwerp uit. We produceren onze kozijnen in onze eigen werkplaats en onze eigen montageploeg komt bij u in Drachten de producten monteren.

Rias B.V. ook voor uw tuindeuren en serre in Drachten

Rias B.V. doet meer voor de uitstraling voor uw woning. Wat dacht u van nieuwe tuindeuren? Of een nieuwe serre of dakkapel? En laat ook meteen uw deurkozijn onder handen nemen. Zowel voor nieuwbouw als in de renovatie ontwerpen wij oplossingen op maat. Met onze producten realiseert u meer ruimte, veiligheid en isolatie. Vraag gerust eens een offerte aan om te zien hoe wij u in Drachten van dienst kunnen zijn.

Contact opnemen?

Of het nu voor het ontwerpen, onderhouden of vervangen van uw kozijnen is: de medewerkers van Rias B.V. staan voor u klaar. Ook kunnen wij u voorzien van het beste advies. Wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen bij Rias B.V.? Dat kan. Bel ons op telefoonnummer 050-5012534 en laat Rias uw kozijnen in Drachten onder handen nemen!