Kunststof & aluminium kozijnen Heerenveen

Dakkapel 2Kozijnen vervangen en onderhouden in Heerenveen

Woont u in Heerenveen en zijn uw kozijnen aan onderhoud of vervanging toe? Schakel dan een gespecialiseerd bedrijf in dat u kan helpen bij opknappen of vervangen van uw kozijnen in Heerenveen. Rias B.V. kan voor u aluminium, houtnerf en kunststof kozijnen plaatsen. Daarnaast hebben wij de kennis en kunde in huis om uw woning in een handomdraai een frissere look te geven. Neem gerust eens contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel, tuindeuren of een complete serre bent u bij ons aan het juiste adres.

Een goed onderhouden woning

Misschien herkent u het wel bij uzelf: wanneer u langs een woning of pand in Heerenveen loopt en het u opvalt dat de staat van de kozijnen wel erg slecht is, geeft dit vaak al een bepaalde indruk van de woning. Zonder dat u het eigenlijk beseft bepalen kozijnen voor een groot deel het aanzicht van een pand. Rias B.V. staat ook in Heerenveen tot uw dienst wanneer u besluit uw eigen kozijnen onder handen te laten nemen.

Van kozijnen tot aan tuindeuren en dakkapellen

Raam 12Heeft u in Heerenveen behoefte aan advies over de keuze van materiaalsoorten en stijlen van uw kozijnen? Wilt u houtnerf of kunststof kozijnen? Dan staat Rias B.V. voor u klaar. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van opbouw, aanbouw en geveltechniek. Het plaatsen van een dakkapel, een nieuw deurkozijn, de aanbouw van een serre: het zijn allemaal werkzaamheden die wij met regelmaat uitvoeren. Hierdoor kennen wij het klappen van de zweep en weten wij elke klus tot het mooiste en beste resultaat te brengen. Welke voordelen heeft Rias nog meer? Dat leest u hieronder:

  • Eigen ploeg van vaklui
  • Wij hebben ontwerp productie en montage in eigen beheer
  • Eigen productiewerkplaats
  • Gespecialiseerd in aluminium, kunststof en beglazing
  • Uitstekende garantie op kleurbehoud, montage en constructie
  • Enkel kwaliteit
  • Werkzaam door heel Nederland; ook in Heerenveen

Voor het laten opknappen van uw kozijnen in Heerenveen hoeft u enkel een telefoontje te plegen en wij gaan het voor u regelen!

Offerte op maat?

Rias B.V. gaat graag voor u aan de slag met uw nieuwe aluminium, houtnerf of kunststof kozijnen in Heerenveen. Laat ook gelijk uw dakkapel plaatsen of de aanbouw van een nieuwe serre door ons verzorgen. Wij werken uw wensen en de mogelijkheden graag uit in een offerte op maat. Bel ons op telefoonnummer: 050-5012534 voor meer informatie over onze kozijnen in Heerenveen.