Kozijnen vervangen

Bent u toe aan iets nieuws?

Hebben uw kozijnen onderhoud nodig? Of zouden ze eerder moeten worden vervangen? Laat uw kozijnen tijdig vervangen en geniet ook van een frisse uitstraling van uw woning. Laat u daarbij adviseren door klusbedrijf Rias B.V. Gaat u voor kozijnen van kunststof of hout? En wat is uw smaak: modern of klassiek? Rias kan u helpen bij het maken van de juiste keuze om uw woning die finishing touch te geven.

Kozijnen laten vervangen?

Raam 5Wilt u de kozijnen van uw deuren en ramen laten vervangen? Aan zowel de binnenkant als de buitenkant van uw woning? Er zijn dan een aantal dingen om rekening mee te houden. Ten eerste houdt u voor uw binnenkozijnen rekening met de stijl van uw interieur. Bij een strak, modern interieur kiest u misschien eerder voor een aluminium kozijn. Gaat u eerder voor een warme, comfortabele sfeer? Kies dan eerder voor hout. De buitenkozijnen moeten bij het vervangen weer aan andere eisen voldoen. Denk daarbij aan inbraakveiligheid, vochtbestendigheid en bestand tegen weersinvloeden. Voor de buitenkozijnen kiest u wellicht eerder voor hardhout, kunststof of aluminium. Allemaal zaken waar u op moet letten als u uw kozijnen laat vervangen.

De mogelijkheden van licht

Licht is uiteraard ook een belangrijk element in uw woning. Bij sommige kozijnen heeft u de mogelijkheid tot bovenlicht of zijlicht. Of wat denkt u van glas-in-lood raampjes boven uw kozijnen? Daarmee creëert u een klassieke, nostalgische sfeer en een sfeervolle lichtinval. U laat uw buren versteld staan! Tevens is het van belang dat u rekening houdt met de isolatiewaarde van het gekozen glas. Maar ook hier kan Rias B.V. u over adviseren bij het vervangen van uw vensters.

Uw wensen in een offerte op maat

Samen met u bespreken we wat uw wensen en voorkeuren zijn. Op basis hiervan maken wij een ontwerp op maat en werken we een offerte uit. Ons bedrijf heeft alle stappen in het klusproject in eigen beheer. Wij ontwerpen zelf, produceren zelf en hebben onze eigen montageploeg. Dit schept duidelijkheid en u bent altijd op de hoogte van de vorderingen van uw klus. Heeft u vragen over het vervangen van uw vensters? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte op maat aanvragen? Neem dan contact op met Rias B.V. door te bellen naar 050-5012534. Wij gaan graag aan de slag om uw kozijnen te vervangen!