Kozijnen

Geef uw woning een nieuwe uitstraling

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Een goed verzorgde woning begint met goed verzorgde kozijnen. Gaat u voor kunststof, hout of aluminium? Of heeft u nog geen idee en wilt u meer informatie over de eigenschappen van deze materialen. Schakel dan Rias B.V. in. Wij kunnen u van degelijk advies voorzien en de producten ontwerpen, produceren en monteren. Ideaal toch, alles bij een bedrijf onderbrengen? Vraag eens een vrijblijvende offerte aan!

Waar kiest u voor?

Het liefst wilt u natuurlijk kozijnen die zo min mogelijk onderhoud vergen. En die een mooie uitstraling aan uw woning geven. Hout geeft uw woning een klassiek uiterlijk en vraagt wat meer onderhoud. Kunststof is momenteel een trend op kozijngebied en is in vele designs en modellen mogelijk. Waar u ook voor kiest, Rias B.V. kan u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Raam 1De werkwijze van Rias B.V.

Rias B.V. komt eerst bij u langs om een beeld te krijgen van uw woning, uw wensen en de technische mogelijkheden om de kozijnen in te meten. Met al deze gegevens tot onze beschikking stellen wij een offerte op maat voor u op. Op onze eigen tekentafel ontwerpen we de kozijnen, die we vervolgens ook in eigen werkplaats produceren. Tevens hebben wij een eigen montageploeg die de kozijnen bij u komt plaatsen en afwerken. Dit is tevens uniek aan ons bedrijf: wij hebben van A tot Z alles in eigen beheer. Dit zorgt voor duidelijkheid en een vast aanspreekpunt.

Voor elk klusproject

Het kan zijn dat het plaatsen van nieuwe kozijnen slechts een onderdeel is van uw totale klusproject. Rias B.V. kan ook ingeschakeld worden voor de grote klussen als verbouwing, renovatie en nieuwbouw. Denk bijvoorbeeld eens aan het plaatsen van een dakkapel, een serre of nieuwe tuindeuren. Alles om uw wooncomfort te verhogen!

Wilt u een offerte aanvragen?

U ziet het: Rias B.V. is van alle markten thuis. Ons gerenommeerde bedrijf mag dagelijks aan de slag met leuke projecten en ons klantenbestand groeit. Wij hopen u ervan overtuigd te hebben dat wij er alles aan zullen doen om ook u tot een van onze tevreden klanten te mogen rekenen. Heeft u behoefte aan meer informatie over het plaatsen van kozijnen? Neem dan contact met Rias op door te bellen naar nummer 050-5012534 en maak een afspraak om uw kozijnen te laten vervangen.