Kunststof kozijnen

Toe aan vervanging?

Misschien zijn uw kozijnen aan vervanging toe. Of wellicht wilt u de oude laten renoveren. Logisch, want ze zijn bepalend voor de uitstraling van uw woning. Het is dus belangrijk dat deze er altijd goed onderhouden en verzorgd uitzien. U wilt immers geen onverzorgde indruk wekken toch? Wanneer u op zoek bent naar kunststof kozijnen voor uw woning, is het van belang dat u op een aantal zaken let. Rias B.V. kan u van advies voorzien over de eigenschappen van de kunststof.

Uitstraling en onderhoud

Uw keuze voor kozijnen wordt waarschijnlijk mede bepaald door een combinatie van hoeveelheid onderhoud en gewenste uitstraling. Vroeger kregen kunststof kozijnen vaak een gele waas en zou niet bij de uitstraling van een klassieke woning passen. Tegenwoordig betekent een keuze voor kunststof echt niet meteen een afbreuk aan de uitstraling van een woning. En ook de kwaliteit is enorm vooruitgegaan.

Modern en kwalitatief

Kozijn 12Vroeger liet de kwaliteit van kunststof inderdaad nogal wat te wensen over. Het was vaak goedkoop en niet stevig genoeg. Tegenwoordig kiezen echter steeds meer mensen voor dit soort kozijnen. De kwaliteit is niet meer van hout te onderscheiden. Door gebruik te maken van staal worden de kunststof kozijnen zwaarder gemaakt waardoor de stevigheid gewaarborgd blijft. Op deze manier zijn de bent u ook verzekerd van een betere inbraakbeveiliging en realiseert u een energiebesparing. Fabrikanten kunnen ook de stijl van houtnerf vensters kopiëren door een nerfstructuur in de kunststof aan te brengen. Dus ook qua uiterlijk doet kunststof niet meer onder voor de houtnerf variant.

De voordelen

Rias B.V. geeft u graag een overzicht op rij van de voordelen van kunststoffen kozijnen:

  • Warmte isolerend
  • Uitstekende inbraakbeveiliging
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Weerbestendig
  • In verschillende designs en modellen verkrijgbaar

Rias B.V. staat voor u klaar

Bent u benieuwd wat Rias B.V. voor u kan betekenen? Wij staan voor u klaar om met u in gesprek te gaan en te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Uw wensen en voorkeuren nemen wij op in een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord met deze offerte? Dan gaan onze enthousiaste vaklui voor u aan de slag en realiseren binnen no time een prachtige uitstraling van uw woning. Vraag vrijblijvend informatie aan over kunststof kozijnen door te bellen naar: 050-5012534.