Kunststof & aluminium kozijnen Leeuwarden

Vervangen en onderhouden van kozijnen in Leeuwarden

Wellicht zijn uw kozijnen in Leeuwarden aan vervanging toe. Kozijnen bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw woning in Leeuwarden. Het is dus belangrijk dat deze er altijd goed verzorgd en onderhouden uitzien. Wanneer u op zoek bent naar kozijnen voor uw woning, is het van belang dat u op een aantal zaken let. Kiest u voor hout of kunststof kozijnen? Wat zijn de eigenschappen van deze materialen? En welke passen bij de uitstraling van mijn woning ? Rias B.V. helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Houtnerf, kunststof of aluminium kozijnen?

De hoeveelheid onderhoud en gewenste uitstraling bepalen voor veel mensen de keuze voor houtnerf of kunststof kozijnen. Vroeger werden kunststof kozijnen als goedkoop gezien en niet bij de uitstraling van een klassieke woning passen. Tegenwoordig betekent een keuze voor kunststof echter niet meteen een afbreuk aan de uitstraling van een woning en hout betekent niet meteen meer onderhoud.

De voordelen van Rias B.V.

Schuifdeur 3Woont u in Leeuwarden en heeft u behoefte aan advies over de keuze voor materialen en stijlen? Rias B.V. staat voor u klaar. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en kunnen u van ontwerp tot montage begeleiden bij het aanschaffen van nieuwe kozijnen in Leeuwarden. Zie hieronder een aantal redenen waarom u met Rias in Leeuwarden een juiste keuze maakt:

  • Eigen montageploeg
  • Wij ontwerpen en tekenen de kozijnen zelf
  • Eigen werkplaats
  • Specialisatie in aluminium, kunststof en beglazing
  • Vijf jaar garantie op kleurbehoud, montage en constructie
  • Wij leveren enkel kwaliteit!

Dakkapel, tuindeuren of een serre in Leeuwarden?

Naast het feit dat we voor u kozijnen in Leeuwarden kunnen leveren, kunnen wij ook meer doen om het aangezicht van uw woning te verbeteren. Wat dacht u van een nieuwe dakkapel, serre of nieuwe tuindeuren? Of het plaatsen van zonwering of een deurkozijn met de beste kwaliteit rolgordijnen of rolluiken?

Meer informatie?

Rias B.V. helpt u in Leeuwarden graag bij het vervangen of onderhouden van uw kozijnen. Wij ontwerpen onze producten geheel naar uw wensen en stijl van uw woning. Het moge duidelijk zijn dat ons bedrijf enkel maatwerk levert van de beste kwaliteit. Tevens adviseren wij u op het gebied van isolatie, inbraakbeveiliging en materiaalsoorten. Meer informatie aanvragen? Bel ons voor een afspraak of offerte voor uw kozijnen in Leeuwarden: 050-5012534.