Kunststof & aluminium kozijnen Meppel

Expert in aluminium, houtnerf en kunststof kozijnen

Bent u toe aan verandering en wilt u uw woning in Meppel graag een andere uitstraling geven? Rias B.V. kan u helpen! Wij komen graag bij u langs om uw plannen te bespreken. Wist u dat u met al een aantal ingrepen het aanzicht van uw woning kunt veranderen? Denk bijvoorbeeld aan nieuwe kozijnen of nieuwe tuindeuren. Of het plaatsen van een serre of aanbouw. En een dakkapel kan u veel ruimte opleveren. Rias B.V. heeft na 30 jaar inmiddels ruime ervaring opgedaan en zijn zeer vakbekwaam op het gebied van dit soort verbouwingen. Voor uw kozijnen in Meppel zijn wij dan ook uw vakkundig partner!

Jarenlange ervaring

Veel bewoners van Meppel weten inmiddels de weg naar ons bedrijf te vinden, maar ook ver daarbuiten heeft men gehoord van onze specialismen. Door onze ervaring in aanbouw, geveltechniek, nieuwbouw en renovatie kunnen wij in relatief korte tijd uw woning van aanzicht veranderen en uitbreiden. Wilt u kozijnen laten plaatsen? Dan voorzien wij u van advies over materiaalsoorten en onderhoud van uw kozijnen. Gaat u voor een nieuwe dakkapel? Dan bespreken wij met u de mogelijkheden tot ruimtewinst. Ook voor de kleinere klusjes, zoals het laten plaatsen van een nieuw deurkozijn kunt u Rias in Meppel inschakelen. Geen enkele klus is ons te groot of te klein en pakken alles met beide handen aan.

Veranda 3

Over Rias B.V.

Wilt u weten welke voordelen Rias B.V. in Meppel heeft te bieden? Dit zetten wij graag voor u op een rij:

  • Eigen team van vakmensen
  • Voor zowel materiaal als uurloon scherpe tarieven
  • Wij ontwerpen de kozijnen zelf in onze eigen werkplaats
  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • Wij werken enkel met kwaliteitsproducten

Meer over kozijnen in Meppel

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze voor het plaatsen van nieuwe kozijnen. Er is op dit gebied voor ieder wat wils. Hout geeft vaak een klassieke look. Kunststof kozijnen zijn ook een mogelijkheid. Tevens kunnen we uw woning in Meppel tegen inbraak beveiligen en op het gebied van isolatie valt er ook veel te winnen. Doordat wij onze eigen ontwerp – en montageploeg hebben, houden wij het vervangen van uw kozijnen in Meppel in eigen hand. Dit schept duidelijkheid en voorkomt dat u voor verrassingen komt te staan. U heeft immers een vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Wilt u een offerte aanvragen voor uw kozijnen in Meppel? Bel Rias B.V. dan op 050-5012534.