Kunststof & aluminium kozijnen Roden

Geef uw woning een nieuwe uitstraling!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat bij u thuis in Roden kozijnen kan komen plaatsen? Zoek dan niet verder en schakel Rias B.V. in. Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van deurkozijnen en raamkozijnen. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het fabriceren en monteren van tuindeuren, een serre of dakkapel. Laat uzelf overtuigen van onze producten en vraag een offerte aan voor uw kozijnen in Roden.

Nieuwe kozijnen in Roden nodig?

Schuifdeur 5Zijn uw kozijnen in Roden aan vervanging toe? Deze bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Het is dus belangrijk dat deze er altijd goed verzorgd en onderhouden uitzien. Wanneer u op zoek bent naar kozijnen is het van belang dat u op een aantal zaken let. Kiest u voor kunststof kozijnen? Of voor kozijnen van hout? Welke eigenschappen hebben deze materialen. En welke passen bij de uitstraling van mijn woning in Roden? Allemaal zaken die belangrijk zijn om de juiste keuze te kunnen maken.

Over Rias B.V.

Rias B.V. uit Roden is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf en is van A tot Z betrokken bij uw project: van tekenwerk, tot productie en uiteindelijke afwerking. Wij hebben inmiddels een ruim klantenportfolio opgebouwd. Aannemers, particulieren, woningcoöperaties, architecten en bouwbedrijven weten inmiddels de weg naar ons bedrijf te vinden en met veel plezier voeren wij de mooiste projecten uit.

Meer ruimte in uw woning?

Veranda 1Ook wanneer u nieuwe tuindeuren wilt, een serre wilt laten bouwen of een dakkapel laten plaatsen, bent u in Roden bij Rias B.V. aan het juiste adres. Alle dakkapellen worden op maat gemaakt, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook onze tuindeuren worden compleet naar uw wensen ontworpen. Denk eens aan schuifdeuren of een nieuw deurkozijn: u bereikt een aanzienlijke ruimtewinst en uw woning wordt bij uw tuin betrokken.

Offerte aanvragen?

Wanneer u besluit uw kozijnen in Roden te laten vervangen, laat dit dan aan ons gespecialiseerde bedrijf over. Wij hebben kennis van zaken en kunnen uw kozijnen geheel op maat en naar uw wensen en voorkeuren maken. Wij kunnen u adviseren over materiaalsoorten, onderhoud en milieuvriendelijkheid. En wat dacht u van zaken als isolatie en inbraakveiligheid? Rias B.V. informeert u er graag over. Bel voor een offerte of het maken van een afspraak voor uw kozijnen in Roden: 050-5012534.