Serre

Tuin en woning een geheel

Met een serre of aanbouw kunt u uw woon – en werkruimte aanzienlijk vergroten. Uw tuin en veranda worden ineens een natuurlijk geheel en ook uw terras maakt opeens deel uit van uw woonkamer of keuken. Wie kiest daar nu niet voor? Rias B.V. kan u helpen door mee te denken met het ontwerp van uw serre. Maar ook het fabriceren en het monteren van uw serre behoort tot onze werkzaamheden. Dit alles uiteraard tegen topkwaliteit. Vraag gerust eens een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen en buiten tegelijk

Afhankelijk van uw budget kunnen wij voor u een serre of veranda in elke vorm ontwerpen. Het is mogelijk deze aan te passen aan uw bouwstijl en smaak. U kunt werkelijk spelen met licht, kleur en ruimte. Door de topkwaliteit van gebruikte materialen bent u verzekerd van een uitermate lange levensduur, jarenlang woonplezier en minder onderhoudskosten. Tevens vormt een serre een lichtpunt in uw woning: u bent binnen en buiten tegelijk. Vier seizoenen lang kunt u vanuit een overdekte ruimte van het buitenleven genieten.

Eindeloze mogelijkheden

Veranda 1De mogelijkheden zijn eindeloos. Elke aanbouw is uniek en Rias B.V. gaat dan ook uit van maatwerk. Denk daarbij eens aan de volgende mogelijkheden:

  • Verschillende dakvormen en modellen
  • Een serre apart, of als onderdeel van de woonkamer en terras
  • Schuifdeuren, ramen of vouwwanden
  • Isolerende materialen
  • Enorme keuze uit kleuren en materiaal
  • Inbouw van lichtbronnen mogelijk
  • Speciaal voorzien van inbraakwerend hang – en sluitwerk
  • Zonwering

Betrokken en duidelijk

Rias B.V. is inmiddels, na 30 jaar ervaring in de op – en aanbouw, uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf. Wij geven adviezen en ontwerpen, fabriceren en monteren alles in eigen beheer. Tijdens uw klusproject kunnen wij dus van begin tot eind betrokken zijn. Dit schept voor u als opdrachtgever duidelijkheid. Ook voor het bouwen van een serre maakt u dus met Rias B.V. een juiste keuze.

Vraag een offerte aan bij Rias

Heeft u een idee hoe u uw serre wilt gaan realiseren? Of bent u nog aan het oriënteren? Rias B.V. helpt u graag bij het maken van een keuze en begeleidt u bij het gehele klusproject. Wat gaat dat nu allemaal kosten? Voor vragen belt u Rias B.V. voor een vrijblijvende offerte belt u ons op telefoonnummer 050-5012534. Wij realiseren de serre van uw dromen!