Kunststof & aluminium kozijnen Stadskanaal

30 jaar ervaring met houtnerf, aluminium en kunststof kozijnen

Rias B.V. is uw deskundig partner wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat uw kozijnen in Stadskanaal kan ontwerpen en monteren. Wij zijn al 30 jaar specialist op het gebied van onder andere houtnerf, aluminium en kunststof kozijnen. Echter gaat ons bedrijf een stapje verder. Naast het fabriceren van kozijnen kunnen wij u ook in Stadskanaal van dienst zijn door tuindeuren, een deurkozijn, een serre en dakkapel op maat voor u te maken. Laat uzelf overtuigen en vraag een offerte aan bij Rias B.V.

Heeft u advies nodig?

Uw kozijnen in Stadskanaal bepalen in belangrijke mate de uitstraling van uw woning. Zijn deze aan vervanging toe? Kies dan kozijnen die voldoen aan uw wensen op het gebied van stijl, materiaal, constructie en duurzaamheid. Kunststof kozijnen hebben over het algemeen weinig tot geen onderhoud nodig. Kozijnen van hout zorgen anderzijds voor een klassieke uitstraling. Voor meer vragen over de eigenschappen van deze materialen en welke designs en modellen er mogelijk zijn, kunt u in Stadskanaal Rias B.V. altijd om advies vragen.

Rias: ervaren en gerenommeerd

Deur 5Door de jaren heen is Rias B.V. uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf, ook in Stadskanaal. Door onze persoonlijke benadering, adequate werkwijze en betrokkenheid weten veel mensen de weg naar ons bedrijf te vinden. Het voordeel van ons bedrijf is dat wij alles in eigen beheer hebben: van ontwerp tot productie tot eindafwerking. Ons klantenbestand in Stadskanaal bestaat onder andere uit aannemers, particulieren, woningbouw, bouwbedrijven en architecten. Met veel plezier voeren wij dagelijks de mooiste projecten uit, waaronder het plaatsen van nieuwe kozijnen in Stadskanaal.

Ook voor tuindeuren, dakkepel en een serre in Stadskanaal!

Rias B.V. kan ook in Stadskanaal ingeschakeld worden wanneer u een nieuwe serre wilt laten aanbouwen. Wellicht kiest u dan ook meteen voor nieuwe tuindeuren en vervangt u dat ene deurkozijn. Of wilt u meer ruimte in uw woning realiseren? Een dakkapel is dan een geschikte oplossing. Qua ruimte is er zowel met een serre als met een dakkapel veel te winnen. Laat Rias B.V. eens met u meedenken en een ontwerp maken. U zult verstelt staan van wat er mogelijk is!

Offerte aanvragen?

Door onze kennis van zaken en ons allround bedrijf hopen wij u ervan te overtuigd dat wij een geschikte keuze zijn voor uw klusplannen. Vraag dan ook eens een vrijblijvende offerte aan of maak eens een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 050-5012534 en vervangen uw kozijnen in Stadskanaal in een handomdraai!