Tuindeuren

Haal buiten naar binnen!

Tuindeuren zijn een ideale oplossing wanneer u uw woning meer bij uw tuin wilt betrekken. Vooral in de zomer speelt het leven zich meer buiten af en wilt u optimaal van het buitenleven kunnen genieten. Rias B.V. is specialist in het ontwerpen, monteren en afwerken van tuindeuren. In onze eigen werkplaatsen fabriceren wij de mooiste producten.

Tuindeuren op maat

Zijn uw oude deuren aan vervanging toe? Of heeft u een serre laten bouwen en zoekt u nog mooie openslaande tuindeuren? Ook de deuren naar uw tuin bepalen de mate van uitstraling aan uw woning. Door tuindeuren te laten plaatsen die overeenkomen met de stijl van uw woning en tuin, creëert u eenheid. Een tuindeur zorgt vaak ook voor veel licht en zorgen er voor dat buiten als het ware naar binnen komt. Rias B.V. kan u hierbij helpen. Door tuindeurkozijnen op maat te fabriceren, is er voor ieder wat wils. Ook op het gebied van geluidshinder, weersinvloeden en inbraakbeveiliging kunnen wij u adviseren.

Bij Rias een vast aanspreekpunt

Wanneer u besluit Rias B.V. in te schakelen, komen wij eerst bij u langs om te bespreken wat u qua ontwerp en stijl in gedachten heeft. Tevens nemen wij de maten op. Deze gegevens verwerken wij in een ontwerp met bijpassende offerte. Zodra u hiermee akkoord gaat, spreken we een datum met u af waarop wij uw tuindeuren komen plaatsen. Doordat Rias B.V. alle werkzaamheden van ontwerp tot plaatsing in eigen hand heeft, voorkomt dit onduidelijkheden en heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Wel zo makkelijk toch?

Deur 12De voordelen van onze dienstverlening

Waarom zou u nu voor Rias B.V. kiezen wanneer u op zoek bent naar nieuwe tuindeuren? Dat is simpel, wij bieden u:

  • Ontwerpen op maat: dit zorgt voor een uniek design
  • Ruime keuze uit modellen en designs
  • Meer dan 30 jaar ervaring in op – en aanbouw
  • Enthousiaste vakmensen met kennis van zaken
  • Vrijblijvende offertes
  • Scherpe tarieven voor materiaal en uurloon
  • Wij werken enkel met producten van de beste kwaliteit

Afspraak maken?

Rias B.V. staat voor u klaar bij het vervangen of ontwerpen van uw tuindeuren. Wij ontwerpen onze producten geheel naar uw wensen en stijl van uw woning. Het moge duidelijk zijn dat ons bedrijf enkel maatwerk levert van de beste kwaliteit. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en een afspraak met ons maken? Dat kan! Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 050-5012534. Voor uw nieuwe tuindeuren schakelt u de kennis en kunde van Rias B.V. in!