Kunststof & aluminium kozijnen Winschoten

30 jaar ervaring met het onderhouden en vervangen van kozijnen

Al meer dan 30 jaar is Rias B.V. expert in het opknappen van woningen. Ook in Winschoten brengen wij vele projecten tot een succes en zijn onze klanten uiterst tevreden over onze werkzaamheden. Denk eens aan een nieuwe dakkapel of nieuwe tuindeuren. Of de aanbouw van een nieuwe serre. Een van de vele klussen waar wij ervaren in zijn, is het plaatsen van kozijnen. Zijn uw kozijnen in Winschoten aan vervanging toe? Of wilt u de kozijnen laten onderhouden? Neem dan eens contact op met Rias B.V.

Klussen op maat in Winschoten

Dakkapel 3Inmiddels weten veel bewoners in Winschoten de weg naar ons bedrijf te vinden. Door onze ervaring in opbouw, aanbouw, geveltechniek en renovatie kunnen wij in relatief korte tijd uw woning van een nieuwe uitstraling voorzien. U wilt uw kozijnen laten vervangen? U kunt bij Rias terecht voor advies over materiaalsoorten en onderhoud. Tevens hebben wij de beschikking over onze eigen ontwerpers en werken een concept op maat voor u uit. Geen enkel project is te groot of te klein voor ons en pakken ook het plaatsen van kozijnen in Winschoten met beide handen aan.

Kiest u voor aluminium houtnerf of kunststof kozijnen?

Gaat u voor houtnerf, aluminium of kunststof kozijnen? En van welk materiaal wordt het deurkozijn? De keuze voor het soort materiaal hangt af van de mate waarin u waarde hecht aan hoeveelheid onderhoud en gewenste uitstraling. Tegenwoordig is er met kunststof enorm veel mogelijk. Maar ook houtnerf kozijnen hebben aantrekkelijke eigenschappen. Laat uzelf eens door de medewerkers van Rias B.V. informeren over wat voor uw woning of bedrijfspand de geschikte oplossing is.

Ontwerp en productie

Raam 1Schakelt u Rias B.V. in voor uw klusproject in Winschoten? Goede keuze! Wij komen graag bij u langs in Winschoten om de mogelijkheden te bespreken voor uw kozijnen in Winschoten en in kaart te brengen op welke manier wij u van dienst kunnen zijn. Op basis van uw wensen, voorkeuren, technische mogelijkheden en gewenste uitstraling, maken wij een ontwerp en stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Vooraf maken wij duidelijke afspraken met u en krijgt u een vast aanspreekpunt. Transparantie en open communicatie staan hoog bij ons in het vaandel omdat wij van mening zijn dat een succesvol project enkel kan slagen door een goede samenwerking.

Ervaar Rias zelf!

Neem in Winschoten eens contact op met Rias B.V. en ervaar zelf de mogelijkheden van ons klusbedrijf. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 050-5012534. Voor u kozijnen in Winschoten bent u bij Rias aan het juiste adres!