Kunststof & aluminium kozijnen Zwolle

Kozijnen specialist in Zwolle

Rias B.V. is al meer dan 30 jaar specialist in onderhouden en vervangen van kozijnen. Ook in Zwolle hebben wij inmiddels met plezier aan projecten mogen werken. Zijn uw kozijnen in Zwolle bijvoorbeeld aan vervanging toe? Of wilt u meer weten over het plaatsen van nieuwe tuindeuren of een dakkapel? Vraag ons eens naar de mogelijkheden en wie weet gaan wij aan de slag voor u om uw kozijnen te vervangen!

Kunststof kozijnen

Raam 1Rias B.V. levert ook in Zwolle enkel kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit. Zodat u gegarandeerd vele jaren plezier heeft van uw kozijnen. Naast de meer optische accenten waar u uit kunt kiezen, zorgen wij ook altijd voor een kozijn dat voldoet aan alle technische eisen op het gebied van warmte isolatie, geluidsisolatie en inbraakpreventie. Het ene kunststof venster is het andere niet en daarom bekijken wij altijd welk profiel bij de woning past. De voordelen van kozijnen van kunststof zijn:

  • Nooit meer schilderen
  • Geen onderhoud aan de kozijnen nodig
  • Kleurvast en weerbestendig
  • Milieuvriendelijk
  • Duurzaam

Aluminium kozijnen

Ook aluminium kozijnen zijn in verschillende designs en modellen verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een geleidelijk overgang tussen uw huis en tuin en maak gebruik van natuurtinten. Zowel bouwtechnisch als esthetisch gezien heeft u bij ons altijd ruime keuze. Tevens zijn er mogelijkheden voor aluminium tuindeuren, deurkozijn, schuifdeuren en serre/veranda systemen. Vraag eens in Zwolle wat Rias op dit gebied voor u kan betekenen.

Serres en veranda’s

Wilt u uw woon – of werkruimte vergroten? Kies dan voor een aanbouw of serre. Of kies voor een veranda om uw woning in Zwolle en tuin een geheel te maken. Balkon of terras maken dan ineens deel uit van uw woonkamer of keuken. Afhankelijk van uw budget kunnen in Zwolle wij elk gewenste serre of veranda op maat maken en aan uw bouwstijl aanpassen.

Uw keuze voor kozijnen in Zwolle

U ziet het: wij kunnen u voor verschillende klussen van dienst zijn. Heeft u al een keuze gemaakt voor uw kozijnen in Zwolle? Of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? De medewerkers van Rias B.V. brengen graag een advies voor u uit. Wij werken uw wensen altijd uit in een duidelijke, heldere offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bel ons voor een afspraak op 050-5012534 en laat uw kozijnen in Zwolle door Rias B.V. onder handen nemen!